Є в мене сусідка по сходовій клітці. Якось я зайшла до неї за мукою, і раптом побачила на кухні щось чудове, на вигляд дуже нагадує оселедець під шубою. Я дуже здивувалася, адже жодних свят немає. Сусідка посміхаючись мені пояснила, що готує цей салат досить часто, адже готувати його просто. Справді, все дуже просто, але проте смак просто приголомшливий! Давайте самі спробуємо його приготувати!

Салат "Без приводу": готуємо замість оселедця під шубою з буряка, картоплі та риби

Нам потрібно :

– Відвар. картопля, 3 шт.

– Майонез, за смаком.

– Солень. огірки 3-4 шт.

– шпроти, банку.

– Вар. буряк 2 шт.

– Сир за смаком 300 гр.

– Відвар. морква 2 шт.

У форму кладемо варену картоплю, натерту на великій тертці. Це буде першим шаром. Вирівнюємо шар, далі потрібно промазати майонезиком.

Салат "Без приводу": готуємо замість оселедця під шубою з буряка, картоплі та риби

Далі слідує шар з натертих солоних огірків. Його також вирівнюємо, влаштуємо йому ландшафтний дизайн. Далі йде шар із шпротів, прямо з маслом, що ми попередньо розім’яли вилкою. Це буде шар №3.

Дбайливо укладаємо шар з буряка, його ми так само вирівняли, промазуємо майонезом. Наступний шар – шар, що складається з натертого сиру. Для цього найкраще використати сир твердих сортів. Цей шар традиційно присмачили майонезом. Слідом за ним – шар із натертої вареної моркви з майонезом. Виходить дуже гарний, святковий колір

Крайній шар з морквою прикрашається насінням маку, і наш салат залишається на пару годин, просочитися майонезом. Так він стане ще смачнішим, з більш насиченим смаком. Після цього можна накривати на стіл, і влаштовувати справжній бенкет горою, приємного апетиту, друзі!

Я впевнена, Вам припаде до душі цей простий, але надзвичайно смачний салат, і Ви його готуватимете як на свята, так і просто, по буднях. Салат дуже простий, але в той же час неймовірно смачний, з ним впорається навіть школяр або господиня-початківець.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *