Рецепти та кулінарія

Борщ на кефірі — простий рецепт холодного супу для жарких днів!

Калорійність всього-навсього: 55 кКал / 100 г

Час приготування: 10 хвилин

Нам знадобиться:

  • Буряк варена – 1 шт.
  • Яйця варені – 3 шт.
  • Огірки – 3 шт.
  • Петрушка – 0,5 пучка
  • Кріп – 0,5 пучка
  • Цибуля зелена – 3 шт.
  • Кефір – 1 л
  • Сіль морська – за смаком
  • Перець ч. м. – за смаком
  • Лимонний сік – за смаком

Фотографія інгредієнтів для холодного і борщів зелених на кефірі

Приступаємо до приготування

1. Буряк відварити до готовності, почистити.

2. У блюдо викласти огірки протерті на крупній тертці.

3. Додати дрібно рубаний зелений лук і зелень.

4. Також натерти відварну буряк і курячі яйця.

5. Влити кефір. Приправити лимонним соком, сіллю і перцем за смаком.

6. Прибрати суп в холодильник. Подавати охолодженим.