Борщ на кефірі — простий рецепт холодного супу для жарких днів!
Калорійність всього-навсього: 55 кКал / 100 г
Час приготування: 10 хвилин
Нам знадобиться:
- Буряк варена – 1 шт.
- Яйця варені – 3 шт.
- Огірки – 3 шт.
- Петрушка – 0,5 пучка
- Кріп – 0,5 пучка
- Цибуля зелена – 3 шт.
- Кефір – 1 л
- Сіль морська – за смаком
- Перець ч. м. – за смаком
- Лимонний сік – за смаком
Фотографія інгредієнтів для холодного і борщів зелених на кефірі
Приступаємо до приготування
1. Буряк відварити до готовності, почистити.
2. У блюдо викласти огірки протерті на крупній тертці.
3. Додати дрібно рубаний зелений лук і зелень.
4. Також натерти відварну буряк і курячі яйця.
5. Влити кефір. Приправити лимонним соком, сіллю і перцем за смаком.
6. Прибрати суп в холодильник. Подавати охолодженим.